fullhouse

Laura Buijtendijk, Jorien Zeevaart en Eva Gresnigt

Het akoestische muziekgezelschap FullHouse werd tien jaar geleden opgericht en bestaat uit vijf muzikanten: drie zangeressen, een gitarist en een bassist. Drie dames, twee heren. Drie stemmen, twee instrumenten. De naam FullHouse lag voor de hand. De bandleden hebben vele jaren ervaring in de muziekwereld en zijn opgeleid aan het Rotterdams Conservatorium. De afgelopen jaren speelde FullHouse op tal van podia in Nederland, Belgiƫ en het Verenigd Koninkrijk.

Unplugged

Het repertoire van FullHouse wordt 100% unplugged gespeeld. De akoestische gitaar, contrabas, eenvoudige percussie en drie stemmen hebben voor een klein publiek geen versterking nodig. De akoestische begeleiding en het palet van drie unieke, complementaire stemmen kleuren de charme van dit bandje. Een oase van rust om mooi en ongecompliceerd muziek te maken. De optredens van FullHouse dragen een gezellig luisterkarakter en staan garant voor een uitstekende sfeer tijdens diner, receptie, tuinfeest of borrel.

Repertoire

Het mainstream repertoire van FullHouse is een bonte verzameling MTV unplugged greatest, leuk en herkenbaar voor publiek van alle leeftijden. Enerzijds hedendaags, anderzijds klassiek. FullHouse speelt o.a. nummers van Adele, Michael Jackson, Amy Winehouse, KT Tunstall, Duffy, Prince, Amanda Marshall, Ilse DeLange, U2, Cyndi Lauper, Crowded House en Anouk, maar ook van Cat Stevens, Fleetwood Mac, The Beatles, Don McLean, Doobie brothers, James Taylor en Simon & Garfunkel. Vrijwel alle nummers zijn bekend, aanstekelijk en makkelijk mee te zingen.

Contact informatie